Moller's Omega 3 Forte, 150 capsule, Orkla Health

Suplimente alimentare

Transport gratuit la achizitia de produse Moller's de minim 100 lei Transport gratuit la achizitia de produse Moller's de minim 100 lei
In stoc
114,45 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7510616

Moller’s Forte Omega-3 with Cod Liver Oil furnizeaza aportul zilnic necesar de Omega-3 si de vitaminele D si E.

Combinatia ideala de ulei de peste concentrat si de cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian.

Indicatii :

Ajuta la mentinerea sanatatii si sustine imunitatea! 2 capsule, doza zilnica recomandata, contin 900 mg ulei de peste concentrat si 300 mg ulei de ficat de cod bogat in acizi grasi esentiali Omega-3 (DHA si EPA) precum si in vitamina D – 400 UI si vitamina E – 10 mg. EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii*.

DHA contribuie la mentinerea vederii normale si a functiei normale a creierului**.

Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor Vitamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Ajuta sistemul nervos si pe cel cardiovascular!

Este dovedit clinic ca acizii grasi esentiali Omega-3 (EPA si DHA) contribuie la functionarea normala a inimii. DHA contribuie la dezvoltarea cerebrala normala si a vederii. Vitamina D ajuta la absorbtia si utilizarea normala a calciului, contribuind astfel la mentinerea unui sistem osos normal.

*Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg EPA si DHA.

** Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250 mg DHA .

Doze si mod de administrare:

Doza zilnica recomandata pentru adulti si copii cu varsta peste 6 ani – 2 capsule / zi cu o cantitate suficienta de lichid.

2 capsule contin :

Ulei de peste concentrat 900 mg Ulei de ficat de cod  300 mg Acizi grasi Omega-3   615 mg DHA (acid docosahexaenoic)  216 mg EPA (acid eicosapentaenoic)  293 mg Vitamina D   10 μg – 400 UI (200%*) Vitamina E   10 mg (83%*) *doza zilnica recomandata conform Directivei 2008/100/EC .

Calitate norvegiana din 1854 Möller’s nu face compromisuri cand e vorba de calitate. Uleiul nostru de ficat de cod provine din cod arctic, proaspat, din apele pure si reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. Suntem dedicati muncii noastre, oferindu-va cele mai bune produse pentru sanatatea dvs. inca din 1854, de cand farmacistul norvegian Peter Möller a revolutionat productia de ulei de ficat de cod.

Inovatia lui in procesul de extractie –metoda cu abur se foloseste pana in prezent, uleiul astfel obtinut fiind mult mai pur, pastrand nealterate toate calitatile acizilor grasi Omega-3 si a vitaminelor D si E. 

Forma de prezentare: 150 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.11.2020

Categorii de produse