Molekin Imuno, 90 comprimate, Zdrovit

Suplimente alimentare

Brand: ZDROVIT
In stoc
75,25 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Molekin Imuno, 90 comprimate, Zdrovit

652360379

Molekin Imuno este un supliment alimentar ce ofera suport pentru sistemul imunitar. Este potrivit persoanelor vegane si nu contine lactoza si gluten.

Proprietati:

- Vitamina C si Zincul contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ (actiune antioxidanta).

- Vitamina D are rol esential in mentinerea sanatatii sistemului osos si muscular.

- Vitamina C, Vitamina D si Zincul conlucreaza la functionarea normala a sistemului imunitar esential ocrotirii organismului.

- Comprimatele filmate au la baza sistemul MRS format din 2 straturi care asigura eliberarea Vitaminei C in organism in 2 etape: primul strat din care Vitamina C este eliberata treptat, al doilea strat care are proprietatea de eliberare prelungita a Vitaminei C. Datorita acestui mecanism, Vitamina C ramane la nivelul necesar in organism timp de cateva ore.

Ingrediente: 1 comprimat contine: Vitamina C 1000mg (1250%*), Vitamina D/colecalciferol 50 µg (1000%*), Zinc 10mg (100 %*).

*VNR – Valoare Nutritionala de Referinta (conf. Regulamentului 1169/2011). Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8 400 kJ/2 000 kcal).

Mod de administrare: 1 comprimat pe zi inghitit cu apa. Produsul este destinat adultilor.

Forma de prezentare: Cutie cu 90 comprimate filmate dublu-strat

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 17.01.2022