Lapte praf Milumil Junior 3+, incepand de la 3 ani, 600g, Milupa

Mama si copilul

Brand: MILUPA
In stoc
36,55 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Milumil Junior 3+, incepand de la 3 ani, 600g, Milupa

7501416

Milumil Junior 3+ lapte fortifiat, recomandat de la 3 ani. In primii 3 ani de viata i-ai asigurat o dieta echilibrata si adecvata varstei, iar puiul tau s-a dezvoltat armonios. In continuare, vrei ca puiul tau sa se bucure de o alimentatie hranitoare si gustoasa, care sa-i placa si sa-i ofere aportul nutritional corespunzator varstei. In completarea dietei echilibrate si sanatoase a micutului tau, Milupa a dezvoltat o formula adaptata pentru copii de gradinita. 2 canute de Milumil Junior 3+ contin PreciNutri, un amestec de nutrienti adaptat varstei celui mic: prebiotice ( GOS/FOS), fier care contribuie la dezvoltarea normala a creierului VItamina D, necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor. Calciu, pentru dezvoltarea oaselor.

Mod de utilizare:
Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 600 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei creșteri sanatoase și protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte trebuie luata doar la recomandarea medicului.

product_detail_disclaimer