Miere de manuka KFactor 16 Raw, 5 x 24 plicuri, Wedderspoon

Dieta si nutritie

In stoc
152,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Miere de manuka KFactor 16 Raw, 5 x 24 plicuri, Wedderspoon

652356017

Spre deosebire de alte mieri pasteurizate, gama de miere de manuka Wedderspoon este 100% raw, aceasta insemnand ca toate substantele nutritive se regasesc in fiecare borcanel. Aceasta miere este cea mai apropiata de starea ei naturala atunci cand ajunge la consumator.

Proprietati:

- Contine enzime vii, nu prezinta reziduri chimice, antibiotice sau organisme modificate genetic GMO. Aceasta miere este ideala atunci cand calatoriti sau cand doriti un energizant la munca/scoala/etc.

- Toata mierile de manuka raw Wedderspoon provin din ariile izolate si curate din partea de Sud a Noii Zeelande. Aceasta miere a dobandit un nivel activ maxim in mod natural si nu este procesata in nici un fel cu scopul de a-i creste valoarea (si automat profitul) deoarece producatorul nu este de acord cu practicele netice, ele nu sunt in armonie cu tot ce este natural si bun. Ca metoda de testare si de diferentiere a nivelul de potential benefic al mierii Wedderspoon, fiecare serie de miere de manuka este testata pe baza sursei de polen, a enzimelor vii, antioxidanti si alte componente fitochimice valoroase.

- Pentru uz intern, mierea de Manuka monofloral Kfactor16, ce are o putere antibacteriana mare, este indicata persoanelor care se confrunta des cu gripa si raceala ca urmare a unui sistem imunitar slabit. Poate fi administrata si in cazuri de infectii cu diferite bacterii cum ar fi Helicobacter pylori sau Stafilococul auriu.

- Pentru uz extern, miere poate fi utilizata sub forma de pansament pentru iritatii, arsuri minore si alte rani la nivelul pielii, in masti cosmetice pentru acnee, roseata.

Mod de administrare:

- Dozajul este stabilit in functie de scopul administrarii sau afectiune. Indiferent de dozaj, administrarea se realizeaza cu jumatate de ora inainte de masa.

- Pentru intarirea imunitatii: 1-2 lingurite pe zi.

- Pentru tratamente antibacteriene: 2-3 lingurite pe zi, pe o perioada de 2-3 luni.

Avertizari: Mierea de manuka nu trebuie amestecata niciodata in bauturi fierbinti deoarece temperaturile inalte pot distruge o parte din proprietatile si enzimele caracteristice, diminuandu-i astfel efectele terapeutice. A nu se administra copiilor sub 1 an. Nu este nevoie sa fie tinuta la rece dupa deschidere.

Forma de prezentare: 5 x 24 de plicuri

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.09.2021