Miere de Manuka KFactor 12 Raw, 250ml, Wedderspoon

Dieta si nutritie

In stoc
111,83 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Miere de Manuka KFactor 12 Raw, 250ml, Wedderspoon

652356014

Acest tip de miere este bogata nu numai in ceea ce priveste gustul, dar contine si zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Intotdeauna RAW, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic.

Proprietati:

- Mierea de Manuka KFactor 12 contine minimum 65% cantitate de granule de polen Manuka, efecte antioxidante puternice si proprietati de intarire a imunitatii. Mierea Manuka are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color. KFactor 12 indica faptul ca aceasta miere contine minimum 65% concentratie de polen specific florii manuka.

- Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural.

- Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de Manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene, cum ar fi helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale. Totodata, Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv, este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.

- Mierea de Manuka este recomandata pentru imunitate (dureri gat, alergii, sinuzita, imbunatatirea somnului, colesterol, grija si raceala, energie, migrene, neutralizarea pH-ului, sanatatea ochilor, afte), sistemul digestiv (aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali, afectiuni bacteriene (acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, efect antibiotic, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii – halena), ingrijire externa (eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului).

Ingrediente: 100% Raw, miere de Manuka nepasteurizata.

Mod de administrare: 

a) Adulti:

- Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1 lingurita /zi, preferabil dimineata cu 30 minute inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine).

- Tratament: 1 lingurita, 30 min inainte de masa, 3-4 ori pe zi.

b) Copii (peste 12 luni):

- Mentinere, pentru sustinerea sistemului imunitar - 1/2 lingurita /zi , preferabil dimineata cu 30 minute inainte de masa (goala sau pe o bucatica de paine sau in lapte cu cereale/ alte lichide).

- Tratament: 1/2 lingurita 30 minute inainte de masa, 2-3 ori pe zi.

Avertizari: Nu este recomandata copiilor sub 12 luni. Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.

Forma de prezentare: Borcan cu 250g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 14.06.2022