Melatonina 3mg, 120 tablete, GNC

Suplimente alimentare

Brand: GNC

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

74,76 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652357917

Melatonina este un neurohormon cu rol in atenuarea tulburarilor de somn, secretat in mod natural de catre glanda pineala, in special cand intensitatea luminii scade. Melatonina actioneaza ca un ceas biologic intern care transmite organismului cand este momentul sa se odihneasca. Atunci cand glanda pineala nu mai functioneaza normal, cauzele putand fi multiple, precum stresul sau inaintarea in varsta, secretia de melatonina poate sa fie deficitara si somnul sa fie precar.

Ingrediente: Vitamina B-6 (2mg), calciu (45mg), melatonina (3mg), fosfat dicalcic, celuloza microcristalina.

Mod de utilizare: Ca supliment alimentar, administrati 1 tableta inainte de culcare. Nu depasiti doza zilnica recomandata intr-o perioada de 24 de ore.

Avertizari:

- Produsul este indicat doar pentru adulti, administrat inainte de culcare.

- Este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza. Daca administrati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala se recomanda consultarea unui medic inainte de utilizare. Nu administrati produsul impreuna cu bauturi alcoolice, in timp ce conduceti sau cand operati utilaje.

- Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza recomandata zilnic.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 de tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 06.10.2021