Maskrym Acne emulsie, 50 ml, Solartium

Frumusete si ingrijire

In stoc
65,58 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7503766

Maskrym emulsie este un preparat farmaceutic pe baza de clindamicina, un antibiotic de generatie mai noua cu un profil superior de siguranta si tolerabilitate, indicat in tratamentul acneei vulgare asociate cu leziuni inflamatorii si in foliculitele superficiale cu Stafilococ Auriu.

Caracteristici:
 - indicat pacientilor cu acnee care au pielea foarte sensibila si intoleranta la preparate farmaceutice care pot avea ca efect uscarea excesiva a tegumentului sau iritarea pielii.

 - indicat si in asociere cu Mask Plus, cu administrare alternata la 12 ore, in caz de leziuni inflamatorii persistente.
-  recomandat si ca tratament adjuvant al isotretinoinului oral in cazuri mai severe de acnee.
 - recomandat si in tratamentul leziunilor inflamatorii cauzate de acnee sau foliculita de pe zone mai ample (trunchi, member superioare/inferioare, etc.)

Mod de actiune:
Maskrym inhiba inmultirea la nivel local a bacteriilor anaerobe si stafilococilor, care pot determina o agravare a leziunilor inflamatorii. Maskrym are efect antiinflamator si de reducere a leziunilor cauzate de acnee si foliculita. La baza de hidrogel este asociat Polivinil A. (PVA), un biopolimer farmaceutic non-ocluziv care creste complianta si siguranta tratamentului cu Maskrym.

Studiile efectuate in cadrul Departamentului de Stiinte Farmaceutice de la Universitatea din Milano au demonstrat ca, datorita asocierii cu PVA, clindamicina are o absorbtie nesemnificativa la nivelul dermului si nu se asociaza cu reactii adverse pe termen lung. Totodata studiile nu au evidentiat nicio contraindicatie pentru utilizarea produsului.

Forma de prezentare: 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.