Masca purificatoare cu efect rece Cold Purifying, 50ml, Galenic

Frumusete si ingrijire

Brand: GALENIC
In stoc
148,58 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Masca purificatoare cu efect rece Cold Purifying, 50ml, Galenic

17534150

Maestrul Galenic in Formule a dezvoltat o structura numita FrozenPure™ pentru a purifica si inchide poriii si a imbunatati textura tenului. O formula galenica de exceptie care creeaza un efect racoros: la contactul cu pielea, un schimb termic se creeaza si caldura pielii circula spre exterior. Porii sunt inchisi imediat si textura pielii este netezita.

Masca purificatoare cu efect rece Cold Purifying este recomandata pentru un ten matifiat, o textura uniforma si pori inchisi in doar trei minute. Textura sa cremoasa are un efect rece: eficienta pentru strangerea porilor si confortabila pe piele.

Semnatura olfactiva este un verde floral. Florile albe se combina perfect cu notele verzi si fructate ale clementinei si prunei inainte, pentru a termina cu notele calde de mosc alb si cidru.

Ingrediente cheie:

- caolin, argila alba, renumit pentru proprietatile sale purificatoare si matifiante.
- glicerina vegetala: efect hidratant.

Mod de utilizare:

Utilizeaza o data sau de doua ori pe saptamana. Aplica un strat generos pe pielea uscata. Aplica pe intreaga fata, evitand zona ochilor sau doar pe zona T. Lasa 2-3 minute, apoi clateste cu apa curata.
Nu utiliza pe pielea deteriorata. Maximum doua aplicari pe saptamana. Senzatiile de furnicaturi se datoreaza actiunii produsului.

Forma de prezentare: 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.11.2020