Masca Protectie KN 95 cu valva multicolor, 1 bucata, OMS

Tehnico-Medicale

Brand: CHINA
In stoc
1,32 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535299

Cu masca KN95 va puteti proteja pe dumneavoastra si pe cei din jur. Datorita parametrilor tehnici veti obtine un grad ridicat de protectie. Norma KN95 este recomandata de Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO). Masca cu filtru de protectie este confectionata din tesatura netesuta, este potrivita si pentru persoanele care sufera de alergii.

Masca este conceputa cu o supapa pentru expiratie, care va va scapa de enervanta aburire a ochelarilor. Produsul este certificat CE potrivit directivei R2016/425 (Echipament de protectie personala) si indeplineste standardul EN149:2001+A1:2009, iar performanta filtrului >95%.

Mod de utilizare:

• Trebuie sa acopere atat nasul cat si gura.
• Daca nu este asezata corespunzator, nu va functiona corect.
• Potrivirea corecta a mastii necesita contactul cu pielea neteda.
• Nu va functiona corect pentru persoanele cu barba sau par facial excesiv.
• Folositi intotdeauna ambele curele de pe masca pentru a o mentine in loc pentru a nu se scurge aerul din jurul acesteia.
• Verificati etansarea mastii, inclusiv verificari pozitive si negative ale presiunii, pentru a verifica daca ati pus corect masca si ati ajustat-o pentru a se potrivi corect.

Forma de prezentare: 1 bucata.

 *Culorile pot varia! Daca aveti preferinte în privinta culorilor, va rugam sa specificati acest aspect telefonic sau prin mail.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.05.2021