Masca exfolianta pentru picioare, 1 pereche, Naturalia Diet

Ingrijirea picioarelor

Cumpara un produs REVALID selectionat si beneficiezi de 20% reducere 20% reducere la produsele REVALID selectionate

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

24,74 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Masca exfolianta pentru picioare, 1 pereche, Naturalia Diet

652366292

Masca exfolianta pentru picioare este un produs ce ajuta la indepartarea pielii moarte si a bataturilor. Dupa procesul de exfoliere, se regenereaza tesuturile si se reinnoieste pielea.

Ingrediente: Apa, Alcool, Glycerol, Acid lactic, Acid malic, Sorbitol, Butilen glicol, Papaina, Extract de Aloe Vera, Acid citric, Acid salicilic.

Mod de utilizare:

  • Indepartati lacul de pe unghii, spalati si uscati picioarele. Scoateti masca din ambalaj si taiati-o de-a lungul liniei punctate.
  • Puneti piciorul in masca si sigilati deschiderea cu ajutorul autocolantului rosu, evitand astfel scurgerea lichidului; pentru contactul uniform al lichidului cu pielea purtati sosete subtiri peste masca exfolianta.
  • Purtati masca timp de 45-60 de minute pentru ca esenta lichidului sa se absoarba in piele.
  • Scoateti masca si spalati usor picoarele cu apa si sapun
  • Pielea moarta va incepe sa se exfolieze intre 3-7 zile dupa aplicarea initiala. Pentru o performanta mai buna de peeling, va rugam sa pastrati picioarele in apa calda timp de 15 minute in fiecare zi, dupa care aplicati o crema hidratanta.
  • Pemiteti pielii moarte sa se desprinda natural. Nu eliminati fortat pielea moarta, evitand astfel deteriorarea pielii. Intregul proces de exfoliere si regenerarea compelta a pielii dureaza de obicei intre 10-15 zile.
  • Pentru bataturi si piele ingrosata, utilizati o a doua pereche dupa o saptamana de la folosirea primei prerechi.
  • Efectul variaza de la individ la individ, datorita starii diferite a pielii. Procesul se poate relua in fuctie de necesitatile fiecaruia, dar nu mai devreme de 30 de zile de la ultima aplicare. In cele din urma, picioarele dumneavoastra vor deveni moi, netede, hidratarte si catifelate.

Forma de prezentare: 1 pereche

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 04.04.2022