Masca detoxifianta cu efect cald Warming Detox, 50ml, Galenic

Frumusete si ingrijire

Brand: GALENIC
In stoc
148,58 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Masca detoxifianta cu efect cald Warming Detox, 50ml, Galenic

17534148

Pentru a curata pielea intens si pentru a o detoxifia, Maestrul Galenic in formule a dezvoltat o structura numita ThermoClean™ care curata intens si detoxifica pielea. Conceputa pentru curatare intensa, ea elibereaza o caldura placuta sub actiunea masajului, care desfunda porii si indeparteaza particulele de poluare. Tenul este curatat intens si mai radiant.

Masca SOS Detoxifianta Calda pentru un ten care este curatat in profunzime, in doar trei minute. Textura sa cristalina, care se incalzeste usor la aplicare, deschide porii si elimina impuritatile si poluarea tenului, lasandu-l radiant si catifelat.

Un gel cristalin cu efect de incalzire, care la contactul cu tenul, se transforma intr-un lapte onctuos si delicat pentru a facilita clatirea. Semnatura olfactiva este un parfum floral de lemn de santal. Un acord delict purtat de note de inima florale care se combina armonios cu dulcetea aldehidelor si confortul voluptos al moscului si lemnului de santal.

Ingrediente cheie:

1. Glicerina vegetala micro-emulsificata pentru a curata porii si a elimina impuritatile acumulate ale tenului.

2. Vitamina E, renumita pentru proprietatile sale antioxidante si anti-radicali liberi, perfecta pentru protejarea tenului de stresul oxidativ.

Mod de utilizare:

Textura sa este transformabila: un gel cristalin care se incalzeste usor cu masaj si la contactul cu apa, se transforma intr-un lapte onctuos pentru clatire usoara
Foloseste Masca Detoxifianta calda o data sau de doua ori pe saptamana. Aplica pe tenul uscat.
Maseaza delicat cu varfurile degetelor pentru a activa efectul de incalzire. Lasa sa actioneze 2-3 minute. Clateste cu apa din abundenta. Pastreaza Masca intr-un loc ferit de umezeala.
Evitati contactul cu ochii.

Forma de prezentare: 50ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 03.11.2020