ManErect XXL, 20 capsule, BioSunLine

Suplimente alimentare

In stoc
73,81 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: ManErect XXL, 20 capsule, BioSunLine

652365389

ManErect XXL, prin continutul de giseng coreean, ajuta la mentinerea relatiilor sexuale bune, a starii energetice si a vitalitatii.

Proprietati:

- Ginsengul siberian sustine circulatia sanguina, ajuta la adaptarea organismului in conditiile specifice de mediu, confera energie mentala si fizica.

- L-arginina intervine in producerea oxidului nitric (NO).

- Zincul contribuie la mentinerea fertilitatii si reproducerii normale, la mentinerea concentratiilor normale de testosteron din sange, la sinteza normala de ADN si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

- Guarana inlatura stresul si senzatia de oboseala; coenzima Q10 si NADH (coenzima E1) actioneaza la nivel mitocondrial fiind esentiale in producerea energiei celulare.

Ingrediente: L-arginina, L-citrulina, Tribulus Terrestris, Ginseng-coreean (Panax ginseng), Ginseng siberian, MSM, Fo – Ti (Polygonum multiflorum), Guarana (Paullinia cupana), zinc, coenzima Q10, NADH, piper negru (Piper nigrum) si excipienti.

Mod de administrare: 1-2 capsule pe zi, intr-o singura doza, cu un pahar de apa sau suc de fructe cu doua ore inainte de inceperea actului sexual. Pentru intretinere, se poate folosi cate o capsula pe zi.

Forma de prezentare: Cutie cu 20 capsule

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 13.01.2022