Alaptare (68)

Sortare dupa
Alaptare

Alaptare

Produse pentru perioada de alaptare

Toata lumea este de acord ca alimentul ideal pentru sugari este laptele matern. Este sigur, curat si contine anticorpi care il vor proteja pe micut de multe dintre bolile comune ale copilariei

Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, laptele matern ofera toata energia si nutrientii de care copilul are nevoie in primele luni de viata. De asemenea, acesta continua sa asigure pana la jumatate sau mai mult din nevoile nutritionale ale copilului in a doua jumatate a primului an si pana la o treime in timpul celui de-al doilea an de viata. 

Beneficiile alaptarii sunt numeroase, nu doar pentru copii, ci si pentru mamele acestora. De exemplu, femeile care alapteaza au un risc redus de cancer mamar si ovarian.  

Multi experti medicali recomanda alaptarea exclusiva, la cerere, pana la varsta de 6 luni, cand se va incepe diversificarea

Alaptarea este metoda perfecta de a-i oferi bebelusului tau hrana de care are nevoie pentru a creste si a se dezvolta armonios. Nu este insa mereu un proces usor si s-ar putea sa ai nevoie de ajutor pentru a te asigura ca bebelusul primeste laptele de care are nevoie, cel putin in primele zile de viata. 

Este recomandat sa apelezi la un consultant in alaptare, care te poate ajuta sa treci peste obstacole precum atasarea incorecta la san, intarzierea, lipsa sau scaderea lactatiei, refuzul sanului de catre bebelus si ragadele cauzate de atasarea incorecta ori supturi dureroase. 

Sunt produse la care poti apela pentru a face alaptarea un proces putin mai usor. La Sensiblu vei gasi tot ce are nevoie o proaspata mamica, de la pompe de san la ceaiuri pentru stimularea lactatiei, de la pungi pentru depozitarea laptelui matern pana la protectoare si crema pentru mameloane.