Mama si copilul (2832)

Sortare dupa
Mama si copilul

Mama si copilul

Produse si accesorii pentru mama & copilul

Fie ca reprezinta o experienta noua, fie ca ai mai trecut deja prin ea, este foarte important să ai grija de sanatatea ta pe tot parcursul sarcinii. La fel de important este ca dupa nastere sa ai acces la toate acele lucruri de care ai nevoie pentru a-l ingriji pe cel mic. 

La Sensiblu stim cat de importanta este ingrijirea mamei inca din perioada prenatala si pana dupa nastere, dar si cat de multe lucruri vei descoperi ca sunt necesare pentru a putea avea grija de nevoile copilului. 

Tocmai de aceea iti stam la dispozitie cu o gama larga de produse pentru ingrijirea mamei si copilului. La noi vei gasi vitamine și minerale necesare inca din perioada prenatala, ceaiuri pentru stimularea lactatiei, pompe de san, absorbante special concepute pentru perioada de lauzie si multe alte produse necesare pentru ingrijirea mamei pe toata perioada sarcinii si dupa nastere. 

Odata cu nastere copilului, este foarte important sa alegi produsele potrivite pentru ingrijirea acestuia. La Sensiblu gasesti scutece si servetele umede, creme pentru iritatii, produse anticolici si orice altceva mai ai nevoie pentru ingrijirea bebelusului.

Nu am uitat nici de alimentatia acestuia, asa ca ne-am pregatit cu formule de lapte praf si biberoane, cereale, piureuri si alte produse necesare pentru hranirea copilului. 

Tot la noi vei mai gasi si vitamine si suplimente pentru copii, siropuri pentru tuse și produse pentru intarirea imunitatii. 

Sanatatea ta si a copilului tau sunt importante pentru noi. Tocmai de aceea am tinut sa-ti punem la dispozitie tot ce ar putea avea nevoie o mama pentru a avea grija de ea si de bebelusul sau.