Magneziu Organic cu Vitamina B complex, 30 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
15,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355311

Magneziu Organic cu Vitamina B complex este un adjuvant pentru asimilarea de calciu si vitamine din complexul B de catre organism, echilibreaza nivelul glicemiei si este antispastic.

Proprietati:

- Magneziul natural reprezinta un oligoelement vital pentru starea de bine a organismului, fiind implicat in majoritatea proceselor biologice. Mineral alcalin, prezinta o serie de beneficii relevante pentru metabolismul zaharurilor, grasimilor si proteinelor, coagularea sangelui si excitabilitatea neuromusculara.

- Extras din apa marii prin filtrare repetata, pentru a deveni organic, magneziul marin este amestecat cu un continut de drojdie de bere bogat in vitamine din complexul B. Acestea cresc nivelul de absorbtie de catre organism si intensifica beneficiile oferite.

- Prin facilitarea transportului de potasiu, calciu si alti nutrienti prin membrana celulara, magneziul se dovedeste un bun adjuvant pentru echilibrarea nivelului de zaharuri din sange si mentinerea unui nivel optim de functionare a inimii. Bun detoxifiant, magneziul ajuta la eliminarea metalelor grele si chimicalelor din organism, impiedicand actiunea acestora.

- Magneziul echilibreaza nivelul de serotonina si melatonina din corp, cu rol in reglarea somnului si a nivelului de stres.

Compozitie: Magneziu marin extract standardizat cu 55% Magneziu - 192,5mg, Drojdie-de-bere uscata si inactivata (Saccharomyces cerevisiae) - 157,5mg.

Mod de administrare:

- Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi.

- Copii: 1capsula de 2 ori pe zi.

Avertizari: Supradozarea poate determina diaree, stari de oboseala si iritabilitate.

Forma de prezentare: Flacon cu 30 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.07.2021