Magneziu 400 si Complex B, 20 plicuri, Alkaloid

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

35,83 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Magneziu 400 si Complex B, 20 plicuri, Alkaloid

7521381

Magneziu 400 și Complex B este un produs orodispersabil, continand microgranule ce se dizova direct in gura, fara a fi nevoie de apa, ce contine 400 mg magneziu, adica 107% din doza zilnica necesara unui adult si toate vitaminele B necesare organismului.

Ingrediente active:

1. Magneziul este un mineral necesar multor procese functionale si pentru mentinerea starii de sanatate a organismului. In organismul uman, magneziul se gaseste in oase si tesuturi moi si este necesar pentru producerea de energie si pentru metabolismul osos. Magneziul participa la numeroase procese care afecteaza functia musculara, incluzand absorbtia oxigenului, producerea de energie si echilibrul electrolitic. Dat fiind faptul ca organismul uman nu poate produce singur magneziu, este necesara suplimentarea regulata in regimul alimentar. Lipsa magneziului poate conduce la scaderea imunitatii organismului.


Magneziul contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, sistemului muscular, reducerea starii de oboseala si epuizare, echilibrul eletrolitic normal, sinteza normala de proteine si functia psihologica. Magneziul are rol in procesul de diviziune celulara.

2. Vitamina B1 (tiamina) contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a functiei psihologice normale si la functionarea normala a inimii.

3. Vitamina B2 (riboflavina) contribuie la metabolismul normal al producerii de energie, functionarea normala a sistemului nervos si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

4. Vitamina B6 contribuie la metabolismul normal al producerii de energie, la functionarea normala a sistemului nervos si sistemului imunitar, functionarea normala a psihicului, metabolismul proteic si glicogenic normal si reducerea starii de oboseala si epuizare.

5. Vitamina B12 contribuie la functionarea normala a psihicului si reduce starea de oboseala si epuizare. Vitamina B12 are rol in procesul de diviziune celulara.

Beneficii:

• contribuie la functia normala a sistemului nervos;
• contribuie la functionarea normala a sistemului muscular si mentine echilibrul electrolitic;
• vitaminele B contribuie la reducerea starilor de oboseala si epuizare.

Indicat pentru:

• Barbati si femei, cu o nevoie crescuta de suplimentare cu magneziu si vitamine B, cu un stil de viata active, stres si oboseala sau efort fizic crescut
• Persoane sportive - care tin diete sau au o nutritive de slaba calitate.
• Femei insarcinate – crampe musculare.

Mod de utilizare: Doza zilnica recomandata: Adulti: dizolvati un plic pe zi, direct in gura. Nu necesita apa.

Ingrediente active per plic: Oxid de magneziu - 400 mg, vitamina B3 - 18 mg, acid pantoteic - 18 mg, vitamina B2 - 4.2 mg, vitamina B6 - 4.2 mg, vitamina B1 - 3.3 mg, acid folic - 600 mcg, biotina - 150 mcg, vitamina B12 - 7.5 mcg.

Forma de prezentare: 20 plicuri

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 07.12.2020

Categorii de produse