Lotiune pentru protectie solara cu SPF 50+ Actinica, 80ml, Galderma

Protectie solara

In stoc
77,94 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7514073

Actinica Lotion este un dispozitiv medical cu spectru larg de protectie UV. Special dezvoltat pentru persoanele care au un risc mai mare de a dezvolta cancer de piele din cauza expunerii UV.

Proprietati:
- protectie UVB si UVA foarte ridicata, datorita filtrelor fotostabile cu spectru larg pe care le contine (SPF 50+, PPD 26);
- dispozitiv de dozare inovator, care permite aplicarea unei cantitati adecvate a lotiunii pe piele;
- proprietati de hidratare, care imbunatatesc textura pielii;
- tolerabilitate optima, fara potential alergic sau iritant, nu contine parfum;
- utilizare recomandata pe tot parcursul anului.

Ingrediente:
Bis-ethylhexyloxyphenol metoxifenil triazin, etilhexil triazona, izoamil p-metoxicinamat, etilhexil metoxicinamat, metilen bis-benzotriazolil tetrametil-butilfenol, butil metoxibenzoilmetan, propilparaben, metilparaben, excipienti.

Mod de utilizare:
Pe parcursul intregului an, aplicati Actinica Lotiune in cantitate suficienta, in fiecare dimineata si, pe toate partile corpului care sunt expuse la soare. Protectia poate fi diminuata daca se utilizeaza cantitati mai reduse de produs. Utilizati lotiunea inaintea aplicarii altor produse cosmetice (lasati lotiunea sa patrunda in piele timp de cateva minute). Reluati aplicarea, in special, in cazul expunerii prelungite, dupa un contact prelungit cu apa sau o transpiratie puternica. Evitati contactul direct cu razele soarelui si purtati imbracaminte protectoare.

Forma de prezentare: Flacon 80ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 10.12.2020