LenoDiar Pediatric, 12 plicuri, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
32,79 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17531793

Indicat in tratamentul diareei avand diferite cauze (infectii virale, sindroame gripale caracterizate prin diaree, diaree functionala, diaree iatrogena – produsa de administrarea de medicamente, direea calatorului).

Proprietati:

  • Datorita Actitan-F, combate diareea fara a bloca functia sa de aparare, prin 3 actiuni specifice: scut proteic - fractia taninica interactioneaza cu proteinele, creand un „scut proteic” cu actiune de reparare si bariera, dar si de sechestrare a proteinelor virale, bacteriene si inflamatorii, actiune antioxidanta - protejeaza mucoasa si flora bacteriana impotriva daunelor oxidative, actiune eubiotica - favorizeaza reechilibrarea florei bacteriene locale.
  • Reduce evacuarile si normalizeaza consistenta materiilor fecale fara a bloca intestinul si mecanismele sale de aparare.
  • Nu provoaca cosntipatie.
  • Se poate adminsitra de la varsta de 1 an.
  • Usor de administrat chiar si in caz de greata, gust placut.
  • Dispozitiv medical 100% natural, fara gluten.

Igrediente active: Actitan-F, complex molecular natural din taninuri (din Turita Mare, Sclipet) si flavonoide (din Musetel). 

Mod de administrare: 1 pliculet la fiecare 3 ore, pana la un maxim de 4 pliculete pe zi in functie de intensitatea afectiunii. Dizolvati in 10 ml de apa (1 lingura).

Forma de prezentare: Cutie cu 12 pliculete a cate 2g fiecare

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.12.2021