Laxativ cu Senna D85, 30 capsule, Fares

Remedii naturiste

Brand: FARES
In stoc
19,25 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7488342

Din 1929, Fares a inceput o calatorie frumoasa in lumea plantelor, care a adus impreuna traditiile si inovatia, pentru a obtine ceaiuri si remedii din plante medicinale, care au cucerit increderea romanilor de pretutindeni.

Laxativ cu Senna D85 ajuta la accelerarea tranzitului intestinal, lastimularea directa a peristaltismului intestinal  si la reducerea contractiilor neregulate ale musculaturii netede a intestinelor. 

Ingredient activ:

1. Frunzele de senna (siminichie) au o eficienta actiune laxativa prin continutul in antrachinone, substante active care inhiba reabsorbtia apei la nivelul intestinului gros. Astfel, cresc volumul si presiunea continutului intestinal care stimuleaza miscarile peristaltice restabilind regularitatea scaunelor. Nu se administreaza timp indelungat deoarece poate produce modificari ale mucoasei intestinului gros.
2. Frunzele de aloe au fost utilizate inca din Antichitate, fiind renumite pentru virtutile lor curative. Vechii egipteni o numeau ”planta nemuririi”, iar rusii ii spun „elixirul longevitatii“. Aloe vera accelereaza si normalizeaza metabolismul, contribuie la regenerarea vilozitatilor intestinale si detoxifica organismul. In doze mici, au actiune tonic-amara, stomahica, emolienta, stimulenta a secretiei biliare. La doze mai mari actiunea este laxativa stimuland peristaltismul intestinal.
3. Reventul este cunoscut din cele mai vechi timpuri pentru efectul de intensificare a tranzitului intestinal. Este o planta indigena din nord-vestul Chinei, astazi fiind cultivata in intreaga lume. Studiile sistematice efectuate asupra reventului au demonstrat prezenta antrachinonelor cu efect purgativ si a unei rezine colorata in galben-brun cu proprietati puternic laxative. Efectul laxativ se instaleaza dupa 8-10 ore de la ingerare.
4. Mararul este un excelent carminativ (favorizeaza eliminarea gazelor intestinale) fiind util in asocierea cu senna, aloe si reventul, pentru sustinerea unui tranzit intestinal confortabil.
5. Obligeana are proprietati de reducere a contracturilor musculaturii netede intestinale, carminative si calmante.

Beneficii:

• Imbunatatirea tranzitului intestinal.
• sustinerea motilitatii intestinului.
• Cresterea frecventei si reducerea consistentei scaunelor.
• Favorizeaza eliminarea gazelor intestinale.

Mod de administrare:

• 1 capsula de 1-2 ori pe zi, dimineata si/sau seara.
• Efectul laxativ se instaleaza dupa 8-10 ore de la ingerare.
• Produsul se poate administra timp de 2 saptamani, sau la nevoie.
• Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.

• Conditii de pastrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient.
Atentionari: Nu se recomanda copiilor sub 12 ani, in caz de obstructii si inflamatii intestinale acute si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.
Sarcina si alaptare: Nu se recomanda femeilor insarcinate datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Nu se recomanda mamelor care alapteaza datorita faptului ca substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.
Efecte secundare si interactiuni: La dozele recomandate nu au fost semnalate interactiuni si efecte secundare.
Asocieri recomandate: Pentru imbunatatirea tranzitului intestinal, se pot face cure alternative cu complexul Curatarea colonului -D92, complexul Organism purificat -P128, sau cu ceai Laxativ -D50/D76, ceai Curatarea colonului -D82/D83, ceai Crusin cu lemn dulce -D81, ceai Hemorlax -D52/D53 si ceai Tranzit rapid.

Compozitie: 
• Frunze de senna (Sennae folium) 157,5 mg.
• Fructe de marar (Anethi fructus).
• Rizomi de revent (Rhei rhizoma).
• Extract uscat de frunze de senna (Sennae folium) standardizat in min. 20%.
• Senozide 45 mg.
• Extract uscat de frunze de Aloe vera (Aloe folium) standardizat in 18% aloina 45 mg.
• Rizomi de obligeana (Calami rhizoma).
• Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Forma de prezentare: 30 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.02.2021