Lapte praf Peptamen Junior +12 luni, 400g, Nestle

Mama si copilul

Brand: NESTLE

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

82,78 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Lapte praf Peptamen Junior +12 luni, 400g, Nestle

7492629

Laptele praf Peptamen Junior este un aliment dietetic cu scopuri medicale speciale. Acesta are formula enterala de peptide, echilibrata din punct de vedere nutritional, pentru regimul dietetic al copiilor intre 1-10 ani cu disfunctii gastrointestinale.

Proprietati:

- Contine un amestec echilibrat de carbohidrati, proteine, grasimi si 31 de vitamine si minerale.

- Ajuta la trecerea de la nutritia parenterala totala la nutritia enterala.

- Este o dieta ideala postoperator, pentru reluarea precoce a alimentatiei, deoarece are reziduu scazut si nu tensioneaza suturile.

- Mai poate fi recomandata in cazul scaderii de greutate datorita anumitor afectiuni medicale: cancere, leucemii, afectiuni la nivel intestinal produse de agenti infectiosi, fibroza chistica (mucoviscidoza), in cazul tratamentelor de tipul radioterapiei ce provoaca la nivel intestinal enterite si dupa ingerarea unor substante toxice, ce afecteaza tractul digestiv.

Ingrediente: Maltodextrina, proteine din zer (din lapte) hidrolizate enzimatic, sucroza, trigliceride cu lant mediu, amidon, uleiuri vegetale (rapita, floarea-soarelui), minerale (carbonat de calciu, clorura de magneziu, clorura de sodiu, citrat de calciu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de mangan, sulfat de cupru, iodura de potasiu, clorura de crom, selenat de sodiu, molibdat de sodiu), emulgator (lecitine) (contine soia), aroma de vanilie, corector de aciditate (acid citric), bitartrat de colina, vitamine, ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), nicotinamida, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acetat de retinil (vitamina A), mononitrat de tiamina (vitamina B1), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K1), biotina, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], taurina, L-carnitina.

Mod de administrare: 

- Prin sonda sau pe cale orala la copii care necesita suport nutritional.

- Acest produs nu contine proteine in forma intreaga, ci contine fractiuni mai mici, numite peptide, ce pot fi absorbite ca nutrienti la nivel intestinal atunci cand intestinul este afectat.

- Poate fi utilizata ca unica sursa de nutritie sau in completarea dietei.

- Se reconstituie flexibil cu apa in concentratia calorica optima in functie de necesarul pacientului, de la 1 kcal/ml la 1.5 kcal/ml.

Forma de prezentare: Cutie de 400g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 26.04.2021