Lapte praf Nutrimune 2, 700g, Plasmon

Mama si copilul

Brand: PLASMON
In stoc
75,10 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Nutrimune 2, 700g, Plasmon

652356550

Nutrimune 2 este un lapte praf de continuare pentru sugarii de la 6 luni. Este produs numai din lapte de pe teritoriul Italiei, prelucrat in maxim 24 ore.

Proprietati:

- Are adaugate saruri minerale naturale, nucleotide, vitaminele A, C, D, ce contribuie la functionarea normala a sistemului imunita si fier pentru dezvoltarea cognitiva normala.

- Produsul contribuie si la functionarea normala a tesutului nervos.

- Odata cu acest lapte, se poate trece la diversificarea alimentatiei.

Ingrediente: Lapte integral 59%, zer lapte praf demineralizat, maltodextrine, ulei vegetal (de rapita concentrat scazut in acid erucic, nuca de cocos, floarea soarelui), lactoza, lactoza din lapte, galacto-oligazaharide din lapte, lapte praf degresat cu Lactobacilus, paracasei CBA L74 (2,5%), bogat de proteine din zer-alfa  lanalbulina, minerale, vitamine, inozitol, emulsifiante – lecitina din soia, nucleotide (monofosfat citidina, adenozin monofosfat urdina, monofosfat, inozin monofosfat, guaozina). Contine – lactoza.

Mod de consum: Se consuma conform indicatiilor medicului pediatru. Se recomanda 2 mese pe zi, 8 masuri rase in 240ml apa, o masura rasa contine 4,7g corespunzand 22,8kcal.

Avertizari:

- Laptele formula nu este un substituent al laptelui matern, alaptarea la san ar trebui continuata cat mai mult posibil dupa introducerea alimentelor de diversificare.

- A se depozita la temperaturi intre 5-25 grade ferit de razele soarelui si umezeala.

Forma de prezentare: Cutie cu 700g

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 22.09.2021