Lapte praf Aptamil AntiRegurgitare 0 luni+, 300g, Nutricia

Mama si copilul

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

30,89 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7496000

Aptamil AR este destinat managementului dietetic al eructatiilor si regurgitatiilor accentuate la sugari. Aptamil AR poate fi utilizat ca singura sursa de nutritie de la nastere pana la varsta de 6 luni, daca sugarul nu este alaptat.

Ingrediente: Lactoza (din lapte), lapte degresat, uleiuri vegetale, maltodextrina, faina de roscove, carbonat de calciu, ulei de pete, hidroclorura de L-cisteina, acid L-ascorbic, lecitina din soia, taurina, clorura de colina, L-ascorbat de sodiu, sulfat feros, inozitol, sulfat de zinc, uridin 5'-monofosfat de sodiu, citidin 5'-monofosfat, DL-alfa tocoferil acetat, adenozin 5'-monofosfat, inozin 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamida, guanozin 5'-monofosfat de sodiu, L-carnitina, sulfat de cupru, acid pteroilmonoglutamic, D-pantotenat de calciu, sulfat de mangan, retinil palmitat, DL-alfa tocoferol, D-biotina, hidroclorura de tiamina, ciancobalamina, colecalciferol, hidroclorura de piridoxina, iodura de potasiu, fitomenadiona, selenit de sodiu.

Mod de utilizare: Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 300g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 01.07.2021