Lapte praf de la nastere HA1, 500g, Humana

Mama si copilul

Brand: HUMANA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

75,24 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7506890

Laptele praf Humana HA 1 este un aliment hipoalergenic pentru bebelusii care au un risc alergic ridicat. Produsul reprezinta alegerea ideala pentru completarea hranei cu lapte matern sau ca hrana unica daca mamele nu pot alapta. Humana HA1 se poate administra pe toata perioada de hranire cu biberonul.

Proprietati:

- Potrivit pentru administrare inca de la nastere.

- Este hipoalergenic.

- Contine prebiotice GOS si LC-PUFA.

- Glucid unic: lactoza.

- Produs din ingrediente lipsite de gluten (conform reglementarilor in vigoare).

Ingrediente: Lactoza, ulei de plante, hidrolizat de proteina de zer, sirop de galacto-oligozaharide, ortofosfat de calciu, emulgatori: ester de acid citric si de mono-si digliceride-ale acizilor grasi alimentari , carbonat de calciu, tartrat hidrogenat de colina, clorura de potasiu, citrate de sodiu, ulei animal(ulei de peste), carbonat de magneziu, amestec de vitamine ( vitamina C, niacina, vitamina E, acid pantotenic, vitamina B2, vitamina B1, vitamina A, vitamina B6, acid folic, vitamina K1, biotina, vitamina D3, vitamina B12, insitol, taurina, nucleotide ( citidina-5’-monofosfat, uridin-5’-monofosfat, adenozin-5’-monofosfat, inozin-5’-monofosfat, guanozin-5’-monofosfat), sulfat de fier, stabilizator: L(+)-acid lactic, L-carnitina, sulfat de zinc, complex de cupru-lizina, sulfat de mangan, iodat de potasiu, selenat de sodiu.

Mod de preparare:

  1. Fierbeti cantitatea de apa necesara si lasati-o sa se raceasca la 50°C sau incalziti apa Humana pentru bebelusi la temperatura de 50°C.
  2. Puneti aproximativ jumatate din cantitatea necesara de apa intr-o sticla curata.
  3. Umpleti lingura de masurare Humana atasata si neteziti cu un cutit sau un obiect similar. Adaugati cantitatea necesara de pudra in sticla / biberon.
  4. Inchideti sticla si agitati energic continutul. Adaugati si restul de apa si agitati din nou.
  5. Fixati tetina si verificati din nou daca preparatul are o temperatura adecvata: 37°C.

Avertizari:

- Va rugam sa utilizati doar lingura de masurare atasata (aproximativ 4,4 g).

- Pentru sanatatea dentara a bebelusilor nu lasati biberonul copilului dumneavoastra in loc de suzeta sau pentru ros. Asemenea laptelui matern, alimentele pentru sugari cotin carbohidrati (de exemplu lactoza), care, in conditiile unui contact frecvent si permanent cu dintii, poate provoca probleme dentare datorate cariilor, precum si alte probleme ulterioare.

- Lasati biberonul sa se raceasca la temperatura de consum (37°C) (pericol de provocare a arsurilor). Nu refolositi resturile alimentare.

- Curatati cu atentie biberonul, tetina si filetul. Nu incalziti in cuptorul cu microunde alimentele pe baza de lapte (pericol de provocare a arsurilor). Inchideti bine punga desigilata dupa folosirea produsului, cu depozitarea la un loc uscat si racoros si consumati continutul in termen de 3 saptamani.

- Produsul trebuie utilizat doar la recomandarea persoanelor calificate in medicina, nutritie sau farmacie si a altor profesionisti responsabili cu ingrijirea mamei si copilului .

- Humana HA 1 nu trebuie folosit la alergia la lapte de vaca, intoleranta la lactoza, lactosemie, galatozemie si malabsortia glucozei-galactozei.

Forma de prezentare: 500g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.03.2021