Lapte praf de capra Organic Caprea 3 10-36 luni, 800g, BabyBio

Mama si copilul

Brand: BABYBIO
In stoc
121,28 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf de capra Organic Caprea 3 10-36 luni, 800g, BabyBio

652364044

Se poate administra de la 10 luni.

Laptele de capra integral folosit pentru Babybio Caprea provine de la capre crescute in mod ecologic, care sunt hranite in principal cu iarba si furaje, si sunt crescute cu respectarea bunastarii animalelor, conform legislatiei ecologice. Metoda de cultivare favorizeaza utilizarea ingrasamintelor naturale si rotatia culturilor.

Ingrediente: lapte integral de capra, sub forma de pulbere, din Olanda (36,9%); maltodextrina de porumb; lactoza din lapte de capra; uleiuri vegetale (rapita, floarea soarelui, floarea-soarelui oleica); ulei de peste (proteinele din lapte); minerale (carbonat de calciu, fosfat de dipotasiu, clorura de magneziu, clorura de sodiu, hidroxid de calciu, sulfat feros, clorura de potasiu, sulfat de zinc, hidroxid de potasiu, selenit de sodiu, sulfat cupric, sulfat de mangan, iodura de potasiu); ulei de Mortierella alpina; vitamine (L-ascorbat de sodiu, colecalciferol, nicotinamida, D-pantotenat de calciu, acetat de retinil, D-biotina, fitomenadiona, monomitrat de tiamina, clorhidrat de piridoxina, acid folic, acetat de D-alfa tocoferil, 6-palmitat de L-ascorbil, ciancobalamina, riboflavina, DL-alfa tocoferol); L-izoleucina; L-tirozina; L-cistina; L-leucina; L-triptofan; antioxidant: extract bogat in tocoferol,D pantotenat de calciu, acetat de retinil, D biotina,fitomenadiona, mononitrat de tiamina, clorhidrat de piridoxina, acid folic, acetat de D-alfa tocoferil, cianocobalamina, riboflavina, DL-alfa tocoferol), L izoleucina; L-tirozina; L-cistina; L leucine; L-triptofan; extract bogat in antioxidanti de tocoferol. "Ingrediente din agricultura ecologica.

Contine proteine din lapte de vaca.

In conformitate cu legislatia, formula de crestere Caprea furnizeaza: Vitamina D necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a oaselor la copii. PCL: acizi grasi polinesaturati cu lant lung din familia Omega 3 (ADH). De asemenea, ofera PCL din familia Omega 6 (ARA): 13 vitamine si 13 minerale.

Forma de prezentare: Cutie de 800g

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 16.12.2021