Lapte praf Caprea 2 Bio 6-12 luni, 800g, BabyBio

Mama si copilul

Brand: BABYBIO
In stoc
121,28 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Caprea 2 Bio 6-12 luni, 800g, BabyBio

652364043

Se poate administra de la 6 luni. Gratie compozitiei sale nutritionale in conformitate cu cele mai recente recomandari pediatrice, Formula organica Babybio Caprea 2 acopera cerintele nutritionale ale sugarilor de la 6 luni.

Ingrediente: Lapte integral de capra * in pulbere (37%), maltodextrine porumb *, uleiuri vegetale * (* oleic floarea soarelui, seminte de rapita *, floarea soarelui *), lactoza*, minerale (carbonat de calciu, clorura de magneziu, fosfat dipotasic, hidroxid de potasiu, sulfat de fier, sulfat de zinc, selenit de sodiu, sulfatul de cupru, iodura de potasiu, sulfat de mangan), vitamine (ascorbat de sodiu-L, acetat de retinol, colecalciferol, nicotinamida, fitomenadiona, D-calpan, biotina D, cianocobalamina , tiamina mononitrat, clorhidrat de piridoxina, riboflavin, acid folic, DL-alpha-tocoferol, ascorbil palmitat, acetat de D-alfa-tocoferol), L-triptofan, L-izoleucina.

*Ingrediente provenite din agricultura  biologica. Poate contine proteine din lapte de vaca.

Forma de prezentare: Cutie cu 800g

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 03.12.2021