Lapte praf Basic, incepand de la nastere, 400 g, Vitalact

Mama si copilul

In stoc
25,30 Lei
Cantitate maxima: 1 buc.

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Lapte praf Basic, incepand de la nastere, 400 g, Vitalact

7522079

Vitalact Basic lapte praf cu Lactoferina, recomandare de varsta 0-12 luni, modelul laptelui matern, formule conforme tuturor standardelor si reglementarilor europene. Profilul aminoacizilor asemanator laptelui matern: raport cazeina/proteina, adaos de cisteina si taurina – functii biologice active. Carbohidrati usor digerabili, in concentratii si cantitati similare laptelui matern, bazati pe lactoza, fara gluten, zaharoza si fructoza. Amestec de grasimi vegetale care asigura pentru sugari o compozitie optima in acizi grasi. Laptele matern este alimentul ideal pentru alimentatia sugarului. Bloef recomanda alaptarea sugarului la san pentru beneficiile aduse: este un aliment natural, asigura constituentii necesari pentru o crestere si dezvoltare normala, favorizeaza apropierea dintre mama si copil.

Mod de utilizare:

Recomandam respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 400 g

Nota:

Alaptatul este cea mai buna modalitate de hranire a copilului dumneavoastra, oferindu-i toti nutrientii necesari unei cresteri sanatoase si protectie impotriva alergiilor si bolilor. Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptatul exclusiv in primele 6 luni de viata. Decizia de a introduce o formula de lapte, trebuie luata doar la recomandarea medicului.

product_detail_disclaimer