Lapte praf de inceput cu Pronutra Advance 0-6 luni, 800g, Aptamil

Mama si copilul

Brand: APTAMIL
In stoc
61,98 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7533049

Laptele praf Aptamil cu Pronutra Advance este special conceput pentru a sprijini nevoile nutritionale ale bebelusilor in fiecare etapa a dezvoltarii lor. Aptamil este singura formula cu Pronutra Advance ce combina amestecul ei unic de nutrienti cu procesul avansat de preparare a laptelui pentru sugari.

Proprietati:

- Studiile clinice au aratat ca formulele de lapte pentru sugari, cu o combinatie de prebiotice si postbiotice si cu un raport adaptat de zer/cazeina, au beneficii mai aproape de cele ale laptelui matern. 

- Aptamil combina, pentru prima data, doua inovatii: prebioticele si postbioticele, rezultate in urma procesului unic de fermentare.

- Laptele intareste sistemul imunitar, faciliteaza absorbtia de nutrient, moduleaza flora intestinala, asigurand o digestie usoara.

Mod de utilizare: Se recomanda respectarea intocmai a instructiunilor de preparare inscriptionate pe ambalajul produsului.

Forma de prezentare: 800g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.05.2022