Lactase Enzymes Kal, 30 tablete, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
59,13 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17538962

Lactase Enzymes, supliment alimentar ce contribuie la imbunatatirea tolerantei digestive in consumul de lactate. Lactaza este enzima necesara organismului pentru digestia lactozei (lactoza este glucidul regasit in lapte si in alimentele derivate din acesta). O mare parte a populatiei globului prezinta un grad mai mare sau mai mic de sensibilitate digestiva dupa consumul de lactate. In copilarie exista un nivel mai mare de lactaza in organism, insa cantitatea se reduce odata cu inaintarea in varsta si necesita un aport suplimentar.

Beneficii:

  • Conceput pentru persoanele cu sensibilitate digestiva la consumul lactatelor;
  • Sustine digestia persoanelor cu un regim bogat in lactate;
  • Imbunatateste toleranta digestiva la consumul alimentelor derivate din lapte si la administrarea suplimentelor ce pot contine urme de lactoza;
  • Poate fi administrat si in dietele vegetariene/vegane.

Ingrediente: Lactaza- 100mg (Aspergillus oryzae); Proteaza- 100mg; Lipaza- 100mg (sursa fungica); Vitamina D3- 25mcg (colecalciferol, din drojdie).

Mod de utilizare: cate 1 tableta pe zi la masa cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Toleranta la lactoza este variabila.

Solicitati recomandari in ceea ce priveste rolul acestei substante in dieta.

Mod de prezentare: un flacon cu 30 tablete.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 12.05.2021