L-Carnitina Chemistry Labs, 90g, Beyond Raw

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

145,94 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652357699

Cand cautati modalitati de a profita la maximum de rutina dvs. de exercitii saptamanale, puteti apela la GNC Beyond Raw® Chemistry Labs ™ L-Carnitina. Acest supliment alimentar de inalta calitate contine 2g de L-Carnitina pe portie, ceea ce faciliteaza metabolismul acizilor grasi cu lant lung si ajuta la transportarea lor in corp. Puteti pur si simplu sa amestecati o lingura de Beyond Raw® Chemistry Labs™ L-Carnitina cu apa rece sau o alta bautura si sa va bucurati. Conceput pentru a sustine chiar si cel mai drastic regim de antrenament, acest supliment de calitate va ajuta in timp ce va straduiti sa atingeti obiectivele si sa obtineti rezultate reale.

Ingrediente: L-carnitina (tartrat de l-carnitina) 2g.

Mod de administrare: Ca supliment alimentar, amestecati o cupa dozatoare de produs cu 240ml de apa sau bautura preferata.

Avertizari: Se poate produce o decantare semnificativa a produsului. A se consulta un medic specialist inainte de a consuma acest produs in caz de sarcina, alaptare, daca urmati un tratament medicamentos sau suferiti de o afectiune medicala. Intrerupeti administrarea cu doua saptamani inainte de o interventie chirurgicala. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: Borcanel de 90g

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.10.2021