Klimi Med servetele sterile, 20 bucati, Sifi

Suplimente alimentare

Brand: SIFI
In stoc
38,16 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7524902

Klimi Med este un dispozitiv medical indicat pentru igiena zilnica perioculare cand sunt prezente secretii sau reziduri cauzate de fenomene inflamatorii si/sau infectioase.

Proprietăți:
- este un șervețel steril, moale, de unica folosinată, cu acid hialuronic, oferind o acțiune de curățare, emolientă, calmantă și decongestionantă;
- soluția care menține umed șervețelul conține digluconat de clorhexidină, un agent antibacterian;
- este un dispozitiv medical indicat pentru igiena și refacerea condițiilor fiziologice ale ochiului și anexelor sale în caz de procese inflamatorii și/sau infecțioase și, în special, înainte și după chirurgia oftalmică, în combinație cu terapia medicamentoasă adecvată;
- nu conține parabeni sau parfumuri.

Ingrediente:
Hialuronat de sodiu, glicirizant de amoniu, digluconat de clorhexidină, fosfat disodic dodecahidrat, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, edetat disodic, polisorbat 20, glicerina, hidroximetilglicinat de sodiu, distilat de flori de portocale amare, apă.

Mod de utilizare:

Spălați bine mâinile și deschideți săculețul pentru a scoate șervețelul umed. Închideți ochiul, așezați șervețelul pe pleoape și gene și masați ușor până când întreaga zonă a ochiului este curățată temeinic și secrețiile sunt îndepărtate.
În cazul secrețiilor persistente săculețul nedeschis poate fi încălzit în apa caldă pentru câteva minute iar șervețelul poate fi folosit apoi ca o compresă caldă, cu masaj ușor.
În cazul unei inflamații săculețul nedeschis poate fi răcit în frigider pentru câteva ore iar șervețelul poate fi folosit apoi pe ochiul închis pentru câteva minute ca o compresă rece.

Forma de prezentare: 
20 bucăți.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse