Kistinox Forte, 20 comprimate, Laborest

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

67,73 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Kistinox Forte, 20 comprimate, Laborest

7533376

 Kistinox Forte este un supliment alimentar cu extract de Merisor - Canadian ( standardizat la 80% proantocianidine /72mg pe comprimat), Noxamicina" (un compus din flavonoide selectate, extrase din propolis, obtinut printr-o metoda de extractie care face ca moleculele sa fie libere de impuritati si cu mare biodisponibilitate) si D-MANOZA (un polizaharid extras din lemn de Zada si de Mesteacan, slab metabolizat in ficat si /sau in alte organe, care ajunge la rinichi si este eliminat prin tractul urinar unde ajunge la concentratii ridicate. Merisorul este destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea diurezei.

Mod de utilizare: cate un comprimat de 2 ori pe zi, eel putin o saptamana pe luna, apoi cate 1 comprimat pe zi, timp de 2 saptamani, pentru urmatoarele luni. Recomandam in timpul curei un consum de apa de 1,5 - 2 litri pe zi, iar utilizarea produsului sa fie dupa urinare (cu vezica urinara goala). Kistinox Forte poate fi administrat si la persoane cu intoleranta sau sensibilitate la gluten.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre celelalte ingrediente. A se pastra la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina indirecta a soarelui. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Forma de prezentare: 20 comprimate.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse