Kistinox Forte, 14 plicuri, Laborest

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

62,35 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Kistinox Forte, 14 plicuri, Laborest

7533377

Merisorul este destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea diurezei.

Ingrediente:

- extract de Merisor- Canadian ( standardizat la 80% proantocianidine/ 72mg pe comprimat;

- Noxamicina (un campus din flavonoide selectate, extrase din propolis, obtinut printr-o metoda de extractie care face ca moleculele sa fie libere de impuritati si cu mare biodisponibilitate);

-D-MANOZA (un polizaharid extras din lemn de zada si de mesteacan, slab metabolizat in ficat si/sau in alte organe, care ajunge la rinichi si este eliminat prin tractul urinar, unde ajunge in concentratii ridicate).

Merisorul este destinat mentinerii starii de sanatate a aparatului urinar si pentru imbunatatirea diurezei.

Mod de utilizare: cate un plic de 2 ori pe zi, cel putin o saptamana pe luna, apoi cate 1 plic pe zi, timp de 2 saptamani, pentru urmatoarele luni. Se recomanda in timpul curei un consum de apa de 1,5-2 litri pe zi, iar utilizarea produsului sa fie dupa urinare (cu vezica urinara goala). Kistinox Forte poate fi administrat si la persoane cu intoleranta sau sensibilitate la gluten.

Atentionari: A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. Nu se recomanda utilizarea de catre persoanele cu alergie la oricare dintre ingredientele produsului. A se pastra la temperatura camerei, la lac uscat si ferit de surse directe de caldura si lumina. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Contraindicat persoanelor alergice la produsele apicole.

Forma de prezentare: 14 plicuri.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Categorii de produse