Keratin Forte Full Spectrum, 40 capsule, Biocyte

Suplimente alimentare

Brand: BIOCYTE
In stoc
128,21 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652354645

Keratina este componenta majora a parului (80-95%). Este compusa in mod natural din 17 aminoacizi esentiali principali. Spectrul complet de keratina furnizeaza cei 17 aminoacizi principali care constituie keratina, incluzand o doza optima de cistina (3,5x plus dozare *).

Formula aduce vitalitatea si sanatatea parului datorita extractului de lucerna si se consolideaza cu extract de coada-calului.

Reformularea produselor fara dioxid de titan poate determina o schimbare a aspectului. Continutul capsulei poate avea un aspect neomogen (granule de diferite culori, schimbare de faza) datorita amestecului mai multor bunuri.

Indicatii:

  • Cresterea este stimulata, parul este sublimat si isi recapata rezistenta si vitalitatea;
  • Vitalitatea parului;
  • Firul de par este fortificat si mult mai sanatos.

Proprietati:

  • Ideal pentru persoanele cu par fragil, lipsit de vitalitate, deteriorat, mai ales in situatiile in care acestea are de suferit in urma schimbarilor de sezon sau a sarcinii;
  • Supliment alimentar pe baza de cheratina, zinc, biotina (contribuie la mentinerea sanatatii parului), vitamina B6 (participa la sinteza normala a cisteinei), Coada-calului (mentine parul in conditii optime), lucerna (confera vitalitate si asigura sanatatea parului);
  • Parul este revitalizat, fortifiat si sanatos.

Ingrediente active pentru 2 capsule: extract de lucerna 1444 mg, cheratina 900 mg, extract de Coada-calului 50 mg, Niacina 2.4 mg, vitamina B6 2.1 mg, Biotina 311 mg, Acid pantotenic 0.9 mg, zinc 1.5 mg, cupru 1.48 mg.

Mod de administrare: pentru adulti - cate 2 capsule pe zi in timpul mesei. A se inghiti cu o cantitate mare de apa.

Mod de prezentare: o cutie cu 40 de capsule.

Data ultimei actualizari 02.07.2021