Keratin Forte Full Spectrum, 40 capsule, Biocyte

Suplimente alimentare

Brand: BIOCYTE
In stoc
117,08 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Keratin Forte Full Spectrum, 40 capsule, Biocyte

652354645

Keratina este componenta majora a parului (80-95%). Este compusa in mod natural din 17 aminoacizi esentiali principali. Spectrul complet de keratina furnizeaza cei 17 aminoacizi principali care constituie keratina, incluzand o doza optima de cistina (3,5x plus dozare *).

Formula aduce vitalitatea si sanatatea parului datorita extractului de lucerna si se consolideaza cu extract de coada-calului.

Reformularea produselor fara dioxid de titan poate determina o schimbare a aspectului. Continutul capsulei poate avea un aspect neomogen (granule de diferite culori, schimbare de faza) datorita amestecului mai multor bunuri.

Indicatii:

  • Cresterea este stimulata, parul este sublimat si isi recapata rezistenta si vitalitatea;
  • Vitalitatea parului;
  • Firul de par este fortificat si mult mai sanatos.

Proprietati:

  • Ideal pentru persoanele cu par fragil, lipsit de vitalitate, deteriorat, mai ales in situatiile in care acestea are de suferit in urma schimbarilor de sezon sau a sarcinii;
  • Supliment alimentar pe baza de cheratina, zinc, biotina (contribuie la mentinerea sanatatii parului), vitamina B6 (participa la sinteza normala a cisteinei), Coada-calului (mentine parul in conditii optime), lucerna (confera vitalitate si asigura sanatatea parului);
  • Parul este revitalizat, fortifiat si sanatos.

Ingrediente active pentru 2 capsule: extract de lucerna 1444 mg, cheratina 900 mg, extract de Coada-calului 50 mg, Niacina 2.4 mg, vitamina B6 2.1 mg, Biotina 311 mg, Acid pantotenic 0.9 mg, zinc 1.5 mg, cupru 1.48 mg.

Mod de administrare: pentru adulti - cate 2 capsule pe zi in timpul mesei. A se inghiti cu o cantitate mare de apa.

Mod de prezentare: o cutie cu 40 de capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 02.07.2021