Keratine Forte anti-cadere a parului, 40 capsule, Biocyte

Suplimente alimentare

Brand: BIOCYTE
In stoc
114,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652354644

Biocyte Keratine Forte anti-cadere a parului este un supliment alimentar pe baza de cheratina, extract de plante, vitamine si minerale.

Acest supliment alimentar este formulat pe baza de capilare de par Venus, care ajuta la prevenirea pierderii parului, astfel un complex de hidrolizat de cheratina, vitamine si minerale. Acest complex contine keratina, formata din 17 aminoacizi principali si vitamine si minerale precum zincul si vitamina B8, care contribuie la mentinerea parului normal.

Este recomandat in special persoanelor care doresc sa previna caderea parului si sa imbunatateasca rezistenta si frumusetea parului lor.

Rezultatele sunt vizibile, caderea parului se diminueaza, parul este rezistent si stralucitor zilnic.

Ingrediente: Keratin Hydrolyzate, Charge Agent: Microcrystalline Cellulose, Capsule Shell (Gelatin, Colorants: Cupric Chlorophylline Complex), Hair Particle Extract Capillary Venus Hair Adiantum Capillus-Veneris L. (Maltodextrin), Zinc Oxide (Zinc), Nicotinamide (Vitamin B3), Calcium D-Pantothenate (Vitamin B5), Copper Sulfate (Copper), Anti-Clumping Agent: Tricalcium Phosphate, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B6), D-Biotin (Vitamin B8).

Mod de utilizare: luati 2 capsule pe zi, cu un pahar mare de apa, dupa micul dejun. A consuma preferabil pe parcursul a cel putin 1 luna.

Mod de prezentare: o cutie cu 40 de capsule.

Data ultimei actualizari 06.07.2021