Keratina vegetala, 100ml, Mayam

Frumusete si ingrijire

Brand: MAYAM

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

34,40 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Keratina vegetala, 100ml, Mayam

652356367

Este o substanta microproteica obtinuta din grau, compusa din aminoacizi similari cu cei prezenti in par. Este un activ reputat pentru ingrijirea parului ca fortifiant si protector cu efecte imediate. Pentru piele este un factor de ingrijire, imbunatatire si mentinere a hidratarii.

Proprietati:

- O solutie pur vegetala care inlocuieste in produsele cosmetice keratina de origine animala si are o compatibilitate remarcabila cu cea regasita in organismul uman. Este un activ important pentru produsele de ingrijire si igiena parului: sampoane, balsamuri, conditionatoare, masti, sprayuri de par. Protejeaza firele de par de influente negative cum ar fi coafarea agresiva, periatul intens, razele solare, decolorarea, aplicarea solutiilor de permanent. Este un activ de ingrijire intensiva pentru par si piele.

- Proteinele si derivatele acestora sunt utilizate de zeci de ani ca ingrediente pentru ingrijirea pielii si parului. In ultimii ani s-a apelat din ce in ce mai mult la cele de origine vegetala, iar greutatea moleculara are o influenta decisiva asupra proprietatilor cosmeticelor in care sunt incluse.

- Spre deosebire de alte proteine hidrolizate aceasta substanta este de tip "low-molecular" (250-1000 Dalton) ce consta in oligopeptide cu pana la 10 aminoacizi. Activele microproteice penetreaza adanc in firul de par, aceasta fiind o conditie necesara pentru repararea, intarirea si protejarea parului din interior. Proprietatile sunt bazate pe teste de eficacitate. Interesant este faptul ca penetrarea acestei substante este mai putin influentata de deteriorarile precedente ale parului (decolorat, tratat cu solutie permanenta) decat de concentratie si de numarul de aplicatii.

- O alta proprietate interesanta este substantivitatea si penetrarea in acelasi timp: patrunde adanc in firele de par, iar moleculele mai mari se ataseaza pe firele de par. Parul are nevoie de hidratare, dar nu in exces. Parul hidratat in exces este dispus la deteriorare. Parul persoanelor trecute de prima tinerete are o capacitate mai redusa de a retine apa, parul devine mai uscat, mai subtire si mai vulnerabil. Keratina vegetala nu este hidratant ci regulator de hidratare.

Mod de utilizare:

- Este un produs ce nu se foloseste ca atare, doar ca ingredient pentru prepararea de produse cosmetice;

- Dozaj recomandat: 1-7% adaugat la rece in preparatele cosmetice;

- In emulsii se include ca ingredient al fazei finale.

Forma de prezentare: Sticluta de 100ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.09.2021