Jucarie de plus Maimuta cu Suzeta Ultra Soft 0-6 luni, Philips Avent

Mama si copilul

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

111,29 Lei

Descriere si prospect: Jucarie de plus Maimuta cu Suzeta Ultra Soft 0-6 luni, Philips Avent

17534604

Mai mult confort la fiecare imbratisare. Jucaria de plus cu suzeta ultra soft are o greutate redusa, astfel incat bebelusul o poate tine aproape pentru a se simti in siguranta.

Proiectat pentru confortul bebelusului. Te ajuta pe tine si bebelus sa gasiti suzeta fara efort. Bebelusii se vor bucura de confort suplimentar cu fiecare imbratisare a animalelor de plus.

Sunt fabricate din material moale, labutele usoare ale acestora ajutand la tinerea suzetelor la locul lor.

Se potriveste cu suzetele Philip Avent. Jucaria de plus este compatibila cu toate suzetele Philips Avent, astfel incat sa poti crea produsul potrivit pentru bebelus.

Se detaseaza pentru curatare usoara. Jucaria de plus poate fi detasata usor de suzeta ultra soft si ambele sunt usor de curatat.

Jucariile de plus pot fi spalate in masina de spalat rufe, iar suzetele pot fi curatate in masina de spalat vase, in sterilizator sau cu apa fiarta.

Include suzeta ultra soft. Suzeta este fabricata din silicon flexibil, iar discul protejeaza pielea delicata a bebelusului si este conceput pentru a preveni urmele pe piele.Grad de acceptare a tetinei de 98 %

Am intrebat mamele cum raspund bebelusii lor la tetina noastra texturata din silicon, iar 98 % dintre ele au spus ca bebelusii accepta suzetele ultra soft Philips Avent.

Forma de prezentare: 

Jucarie moale - Maimuta: 1 bucata

Suzeta ultra soft pentru 0-6 luni: 1 bucata

Model SCF348/12

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 14.06.2022