Iod Natural, 60 capsule vegetale, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
32,76 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355300

Produsul Iod Natural asigura aportul esential de iod pentru a completa deficitul alimentar. Concentratia de 500 mcg Iod/capsula, asigura peste 333,33% din necesarul zilnic calculat de iod.

Proprietati:

- Iod Natural contribuie la buna functionare a glandei tiroide, functionarea normal a sistemului nervos, productia normal de hormoni tiroidieni, buna functionare cognitiva, scaderea nivelului estrogenilor, sanatatea pielii, scaderea hormonilor estrogenici, asigurarea confortului digestive, mentinerea echilibrului mental si mentinerea metabolismului energetic normal.

- Iod Natural are o compozitie complexa alaturi de extractele de ashwagandha si salvie pentru a ajuta la buna functionare a tiroidei si pentru a regla metabolismul.

- Extractul de ashwagandha din compozitie functioneaza foarte bine pentru stabilizarea proceselor fiziologice, refacerea organismului, relaxarea sistemului nervos si echilibrarea secretiei de hormoni tiroidieni.

- Extractul de salvie, care completeaza compozitia complexa a produsului Iod Natural, protejeaza tiroida de radicalii liberi si reduce volumul acesteia daca este marita.

Compozitie: Extract de Fucus vesiculosus standardizat cu minim 0,20% iod (furnizand 500 mcg de Iod, 333 % VNR*) - 250mg, Extract 5-8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian (Withania somnifera) standardizat cu minim 7% Withanolide si 1% Alcaloizi 75mg - 75mg, Fucus vesiculosus pulbere - 75mg, Extract 4:1 de Salvie (Salvia officinalis) - 50mg.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Avertizari: Produsul este contraindicat persoanelor care sufera de hipertiroidie.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule vegetale

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021

Categorii de produse