Indulcitor lichid cu extract de stevia, 270ml, Sweetly

Dieta si nutritie

Brand: SWEETLY
In stoc
21,45 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7517495

Indulcitorul lichid cu extract de stevia este un supliment alimentar natural obtinut din frunze de Stevia rebaudiana si inulina. Extractul din frunze de Stevia Rebaudiana este de aproximativ 200-300 de ori mai dulce decat zaharul. Inulina este un probiotic obtinut din radacina de cicoare (Cichorium intybus), care ajuta in mod natural flora intestinala.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata, echilibrata si un stil de viata sanatos.
Stevia este foarte bogata in vitamine A, C, B, B2, si microelemente precum magneziu, zinc, calciu si peste 17 tipuri de aminoacizi.

Extractele sub forma de lichid si pudra pot fi folosite pentru indulcirea alimentelor (gatite, prajite).
Cu ajutorul lor putem reduce sau elimina complet zaharul si indulcitorii artificiali din alimentatia noastra. Nu sunt metabolizati de catre organism deci nu contin calorii si au indicele glicemic zero.

Indulcitorul pe baza de stevie nu promoveaza formarea cariilor dentare, facand produsul ideal pentru copii deoarece are un Ph stabil si nu fermenteaza.
Stevia este nefermentabila, necalorica si neglicemianta. In plus, nu are efecte secundare, nefiind mutagena si nici cancerigena.
Aceste calitati extraordinare au facut ca ea sa fie considerata alternativa naturala cea mai sanatoasa de indulcire, recomandandu-se in special in diabet, boli cardiovasculare si regimuri de slabit. Poate fi intrebuintata in patiserie si bucatarie deoarece rezista la temperaturi de pana la 200 grade C.

Proprietati:
Produsul este termorezistent pana la 2500 C.
Contine 95% extract de stevia.

Mod de utilizare:
Este indicat pentru indulcirea bauturilor, produselor de patiserie, prajituri, deserturi din cereale.
O sticla de 270ml de indulcitor lichid Sweetly Stevia este echivalenta, ca putere de indulcire, cu 1,350 kg de zahar.
20 ml (5 picaturi) de Sweetly Stevia lichid este echivalentul a 100 g. de zahar.

Valori nutritionale/100 g. produs:
- Glucide: 0,8 g.
- Proteine: 0 g.
- Lipide: 0g.
- Calorii: 2,28Kcal.

Forma de prezentare: 270ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 20.04.2021