Immunomix Plus, 50 capsule, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA
In stoc
50,53 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Immunomix Plus, 50 capsule, Aboca

7504612

Immunomix Plus capsule este un produs 100% natural, fructul cercetarii Aboca, util pentru a sprijini sistemul natural de aparare a organismului, datorita extractului liofilizat multifractionat de echinacea (Echina2-LMF), a sucului liofilizat de soc si a concentratului total de gheara pisicii.

Beneficii:

  • Efect imunostimulator preventiv si de tratare in faza acuta: in preventie diminueaza numarul de episoade infectioase anuale, in faza acuta diminueaza durata bolii si reduce intensitatea episoadelor individuale;
  • Proprietati benefice asupra activarii si mentinerii sistemului natural de aparare a organismului.

Ingrediente: pulbere din radacina de echinacea pallida (Echinacea pallida), pulbere din coaja de gheara pisicii (Uncaria tomentosa), gelatina, extract liofilizat multifractionat din radacina de echinacea pallida (Echinacea pallida) (Echina2-LMF), suc liofilizat din fructe de soc (Sambucus nigra), guma de salcam (Acacia senegal), extract liofilizat din coaja de gheara pisicii (Uncaria tomentosa).

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi, de preferinta dimineata si pentru perioade de cel putin 20 de zile, doza poate fi crescuta pana la doua ori pe zi.

Atentionari:

  • A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta ̆variata ̆si echilibrata si un mod de viata sanatos.
  • A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

Mod de prezentare: o cutie cu 50 capsule.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 28.04.2021