Apă de gură Lacalut Aktiv, 300 ml, Theiss Naturwaren

Cod produs: 7472564


Despre produs:
LACALUT® aktiv antiplague este o apa de gura gata preparata ce nu necesita diluare fiind folosita ca atare impiedica formarea tartrului si previne infectiile gingivale. Folosita inaintea periajului dintilor LACALUT® aktiv antiplague -apa de gura indeparteaza placa bacteriana de la suprafata dintiilor principala cauza a formarii cariilor si infectiilor gingivale. Dupa periajul dintilor sau folosita intre periaje apa de gura LACALUT® aktiv antiplague impiedica depunerea tartrului pe dinti si previne gingivita.

Mod de folosire:
Clatiti puternic gura cu circa 10 ml de produs LACALUT® aktiv antiplague timp de 30/40 de secunde. Dupa utilizarea apei de gura nu este necesara clatirea. In cazul ingerarii nu trebuie sa va speriati deoarece nu este daunator sanatatii. Se poate folosi atat dimineata in timpul zilei dar si seara.

Gingivita sau inflamatia gingivala este una dintre cele mai frecvente probleme de sanatate orala fiind determinata in majoritatea cazurilor de igiena necorespunzatoare sau de folosirea unor produse de ingrijire orala nepotrivite.
O gingie sanatoasa are culoarea roz deschis textura pigmentata nu prezinta fisuri si nu sangereaza spontan in timpul periajelor sau al mestecarii alimentelor.

Igiena incorecta sau precara este cauza principala a aparitiei gingivitei si imbolnavirii gingiilor. Prezenta placii bacteriene si a tartrului acumulat in cantitati mari poate duce la infectarea gingiilor in cateva saptamani. Daca nu se actioneaza din timp si regulat bacteriile si toxinele pot produce inflamatii grave in tesutul gingival.
Daca inflamatia nu este tratata se poate raspandi catre alte tesuturi osul sau radacina dintelui.

Unul din cele mai distructive efecte ale gingivitei este acela ca in doar cateva luni osul si gingia pot ajunge sa se retraga de pe radacina dintelui dintele poate caria ducand la cadere/pierderea acestuia.

Simptomele sunt usor de observat:
– gingia devine roz intens rosu aprins sau chiar violet
– stuctura pigmentata a gingiei dispare devenind lucioasa si intinsa avand un aspect moale si spongios
– sangerarile gingivale apar chiar si in timpul unui periaj usor sau chiar in timpul vorbirii
– respiratia urat mirositoare provocata de bacteriile acumulate intre dinti si gingie

Tratamentul
Medicul dentist poate stabili cauza aparitiei gingivitei si poate recomanda tratamentul potrivit. Este necesara o igienizare profesionala insotita de un periaj profesional.
Medicul trebuie sa instruiasca pacientul cu privire la periajul dentar corect folosirea produselor potrivite care ajuta la eliminarea eficienta a bacteriilor (pasta de dinti apa de gura ata dentara periuta etc).
Pentru ca tratamentul sa aiba efect este extrem de important ca pacientul sa efectuze periajul dentar regulat si in mod corect cu ajutorul produselor medicale si profesionale ca cele din gama LACALUT®.

Prezentare: sticla 300ml