Cremă adezivă pentru proteza dentară Max Sigilare Corega, 40G.

Cod produs: 7524587

Proprietati:

Este o crema adeziva care asigura acoperirea superioara* a suprafetei protezei dentare si fixarea ferma a acesteia.

Noul aplicator este special conceput pentru o aplicare mai precisa a cremei adezive. Corega Max Sigilare este potrivita pentru toti purtatorii de proteze dentare totale sau partiale care nu doresc sa isi faca griji cu privire la patrunderea resturilor alimentare sub proteza dentara.

Crema adeziva Corega Max Sigilare este conceputa pentru a sigila spatiul dintre proteza dentara si gingie, ajutand astfel la prevenirea patrunderii resturilor alimentare iritante sub proteza si ofera, in acelasi timp, o fixare solida si de durata a protezei dentare.

Beneficii:

Corega Max Sigilare are un aplicator nou, special conceput pentru aplicarea unei cantitati precise de crema adeziva pe proteza dentara.

Oferă o fixare solidă, care durează până la 12 ore.

Crema adezivă pentru proteze dentare Corega Max Sigilare îți oferă beneficiul de a decide ce mănânci. Conferind confort și încredere la purtarea protezei, crema adezivă îți asigură libertatea de a te bucura de mâncarea care îți place, indiferent dacă ești acasă sau dacă iei masa în oraș.

Corega Max Sigilare este conceput pentru a ajuta în realizarea unei prinderi etanșe și pentru a oferi protecție împotriva particulelor alimentare supărătoare, oferind, în același timp, o fixare solidă, de durată.

Mod de utilizare:

Dupa ce se curata si se usuca proteza dentara, aplica Corega Max Sigilare intr-o banda lunga si continua, nu prea aproape de marginea protezei, apoi aplica proteza la locul ei, apasa ferm si musca timp de cateva secunde pentru a o fixa.

Produsul contine doi polimeri adezivi care isi maresc volumul in prezenta umiditatii. Astfel, se creeaza o structura etansa 3D intre proteza dentara si tesutul gingival. De asemenea, ajuta la impiedicarea patrunderii resturilor alimentare iritante sub proteza dentara.

Prezentare:40 g