Idei de cadouri (302)

Sortare dupa
Idei de cadouri

Idei de cadouri

Idei de cadouri

Cu totii am oferit cadouri la un moment dat. Fie ca a fost pentru o persoana iubita, un prieten, un mentor ori un coleg de serviciu, probabil ca te-ai straduit de fiecare data sa alegi cel mai potrivit cadou, unul care sa aduca bucurie destinatarului. 

Din pacate, ritmul alert al vietii de zi cu zi face ca uneori sa ne aducem aminte de importanta cadourilor doar cu ocazia sarbatorilor ori a altor ocazii speciale. Schimbul de cadouri este insa o parte importanta a interactiunii umane si nu ar trebui limitat la anumite ocazii. 

Iata de ce ar trebui sa faci mai des daruri oamenilor din jur: 

  • Pentru a-i ajuta sa se simta iubiti, apreciati, speciali  
  • Pentru a-i incuraja sa faca si ei daruri altor persoane 
  • Pentru a-i ajuta sa aiba parte de o experienta noua
  • Pentru a-i rasplati pentru efortul depus 
  • Pentru a-ti cere iertare 
  • Pentru ca pur si simplu asa vrei. 

Cel mai important este sa oferi cadouri fara a te astepta neaparat sa primesti si tu unul in schimb. Pana la urma, ai daruit cuiva ceva, nu ai planificat un schimb de obiecte. Adu-ti aminte cat de multa placere ti-a produs un cadou neasteptat din partea cuiva drag, chiar daca nu a fost unul cu o valoare mare. 

O problema cu care ne confruntam adeseori atunci cand vine vorba de a face un dar este alegerea celui potrivit. La Sensiblu vei gasi idei de cadouri ce in mod sigur vor aduce zambete pe chipurile destinatarilor, fie ca prefera, de exemplu, parfumurile ori produsele pentru ingrijirea corpului, sunt pasionati de make-up sau de aromaterapie.