Hydroxycut Hardcore Elite, 100 capsule, MuscleTech

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

114,45 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Hydroxycut Hardcore Elite, 100 capsule, MuscleTech

652358163

Produsul este formulat pe baza unui ingredient cheie in procesul de pierdere in greutate, extractul de cafea verde (C. Canephora robusta), ce a fost testat in multiple studii stiintifice ce i-au demonstrat eficienta.

Formula sustine pierderea in greutate si ofera cafeina pentru a spori energia, intensitatea si concentrarea in timpul antrenamentelor. Ingredientul cu efect puternic termogenic, cafeina anhidra, te va ajuta sa arzi cat mai multe calorii.

Compozitie: Cafeina anhidra 270mg, Extract din C. canephora robusta (boabe) (Cafea Robusta) Standardizat pentru 45% Acizi Clorogenici 200mg, Extract Coleus (Coleus forskolii) (radacina) Standardizat pentru forskolin 100mg, L-teanina 100mg, Extract din cacao (Cacao Teobroma) (seminte) standardizat pentru teobromina 100mg, Extract din Yohimbe (Pausinystalia Yohimbe) (scoarta) standardizat pentru 6% yohimbine, confera rauwolscine, capsula din gelatina, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, celuloza microcristalina.

Mod de administrare:

- Ca supliment alimentar, administrati fiecare portie de servire cu 30-60 de minute inainte de 2 dintre cele mai mari mese ale zilei (mic dejun si pranz).

- Nu depasiti 4 capsule intr-un interval de 24 de ore. Evitati gustarile si beti 10 pahare de apa pe zi. Evitati consumul cu 5 ore inainte de culcare. Pentru cele mai bune rezultate, folositi timp de 60 de zile alaturi de dieta si antrenament. Nu folositi mai mult de 8 saptamani. Cititi toata eticheta si urmati instructiunile in intregime.

Avertizari:

- A nu se folosi de catre persoanele sub 18 ani. Nu folositi in caz de sarcina sau alaptare. Intrerupeti uzul si consultati un medic daca experimentati simptome neobisnuite. Intrerupeti cu 2 saptamani inainte de orice interventie chirurgicala.

- Consultati un medic inainte de a utiliza produsul daca ati fost tratat, diagnosticat cu sau daca aveti istoric familial de orice afectiune medicala sau daca folositi orice fel de tratament cu prescriptie sau fara, inclusiv anticoagulanti.

- Acest produs nu este recomandat a fi administrat de catre persoanele ce sufera de boli cardiovasculare, anxietate sau tulburari ale somnului.

- O portie de servire a acestui produs contine echivalentul a 3 cesti de cafea. Persoanele sensibile la cafeina pot resimti urmatoarele simptome incluzand (dar nu limitat la): stari de agitatie, nervozitate, tremurat, dureri de cap, anxietate, palpitatii, tahicardie sau insomnie. Nu combinati cu alte surse de cafeina sau stimulanti. Consultati un medic inainte sa incepeti o dieta sau program de exercitii.

- Consumul gresit nu va spori rezultatele. Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare: 100 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 11.11.2021