Hepatic+ Stem, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
79,91 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355283

Formula Hepatic Stem asociaza Alga AFA cu extractul de Armurariu, Ganoderma, Spirulina si Chlorella pentru a livra actiuni benefice dedicate sanatatii ficatului. Hepatic+ Stem actioneaza eficient pentru regenerarea celulelor hepatice si protectia ficatului de actiunea toxinelor si a virusilor hepatici.

Proprietati:

- Hepatic+ Stem are in compozitia sa 7 extracte dedicate si cunoscute pentru efectele benefice asupra ficatului: armurariu, anghinare, alga AFA sau chlorella si spirulina.

- Extractul de armurariu contine doua substante active puternice: silimarina si silibina, care regenereaza ficatul si il protejeaza de actiunea infectiilor virale, a intoxicatiilor alcoolice sau de alta natura.

- Alga AFA, este o alga verde-albastra, avand efecte benefice unice comparativ cu alte plante similare. Cea mai puternica actiune a algai AFA este de a stimula productia de celule stem, celule noi produse de organism care se livreaza la organele bolnave pentru a le regenera.

- Extractul de anghinare contribuie atat la detoxifierea ficatului, cat si la protejarea si regenerarea acestuia. 

- Chlorella si spirulina au efect puternic detoxifianta, ajuta la eliminarea toxinelor din ficat si a metalelor grele.

- Hepatic Stem ajuta la functionarea normala si la sanatatea ficatului, procesul de intretinere si regenerare hepatica, detoxifierea hepatica, sustinerea apararii imunologice naturale, mentinerea functiilor hepatice, la digestie si purificarea organismului, pastrarea nivelului normal al lipdelor sanguine, eliminarea metalelor grele din organism, secretia biliara.

- Are efect antioxidant puternic.

Compozitie: Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) - 80mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine - 80mg, Extract standardizat 10:1 din Ganoderma (Ganoderma lucidum) cu 20% Polizaharide - 80mg, Spirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine - 50mg, Extract standardizat 40-42:1 din Armurariu (Silybum marianum) cu 80% Silimarina si 50% Silibina - 30mg, Extract standardizat din Anghinare (Cynara scolymus)cu 2.5 % Acizi cafeici - 20mg, Extract standardizat din Lemn-dulce  (Glycyrrhiza glabra)cu 12% Acid glicirizinic - 10mg, Capsula vegetala.

Mod de administrare: Adulti - 1 capsula de 3 ori pe zi.

Avertizari: A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza. Contraindicat femeilor insarcinate (primul trimestru), precum si in caz de ciroza decompensata.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021