Hepalive pentru sanatatea ficatului si probleme digestive, 250ml, Marnys

Suplimente alimentare

Brand: MARNYS
In stoc
68,20 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Hepalive pentru sanatatea ficatului si probleme digestive, 250ml, Marnys

652365505

Hepalive este un supliment lichid de calitate premium. Formula sa speciala include 7 ingrediente active (sfecla, anghinare, colina, inozitol, l-metionina, vitamina e si vitamina b12). Hepalive amelioreaza si previne afectiunile hepatice si contribuie eficient la detoxifierea ficatului.

Proprietati:

  • Suplimentarea organismului cu un hepatoprotector sustine sanatatea ficatului in fata unui numar mare de factori de risc;
  • Prin formula sa speciala de ingrediente (Anghinare, Sfecla, Inozitol, Vitamina E), Hepalive este un hepatoprotector eficient, care contribuie semnificativ la Ameliorarea si Prevenirea afectiunilor hepatice;
  • Hepalive previne aparitia bolilor cauzate de factorii enuntati mai sus, datorita formulei sale special concepute pentru protejarea sistemului hepatic si digestiv.

Compozitie: Concentrat din Suc de Sfecla (Beta vulgaris)   250mg, Concentrat din Pulbere de Anghinare (Cynara Scolymus) 150mg, Citrat de Colina 100mg, Inozitol 100mg, L-metionina 100mg, Vitamina E 5mg, Vitamina B12 0.5mcg.

Mod de administrare: Se consuma 20ml pe zi timp de 30-45 zile. Folositi cupa cu gradatii pentru dozaj, inclusa in pachet  (2.5, 5, 10ml). Produsul este foarte concentrat, astfel nu este nevoie sa consumati mai mult decat doza zilnica.

Forma de prezentare: 250ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 16.04.2022