Harmony Mix sinergie de microelemente coloidale 20ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
41,84 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Harmony Mix sinergie de microelemente coloidale 20ppm, 480ml, Alchemy

17535498

Harmony Mix - un amestec sinergic de minerale coloidale: argint, cupru, magneziu, cu un adaos de aur care le structureaza si le potenteaza suplimentar. Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura feminina.

Indicatii:

Harmony Mix - un amestec sinergic de minerale coloidale: argint, cupru, magneziu, cu un adaos de aur care le structureaza si le potenteaza suplimentar.

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un tonic de natura feminina. Cu toate acestea, el depaseste limitele unui simplu tonic, tocmai datorita sinergiilor multiple intre cele elemente.

Recomandare:

Recomandarea tipica este pentru persoane care isi doresc o armonizare globala, care desfasoara activitati creatoare, in special pe plan artistic sau in domeniul relatiilor interpersonale, datorita efectului de amplificare a empatiei, sau care trec prin situatii stresante si solicitante emotional, fiind un bun calmant natural).

Energiile specifice lunare, matriceale, ale argintului, vor fi armonizate si structurate de prezenta cuprului. Totodata, magneziul asigura cadrul necesar desfasurarii acestei sinergii.

Nu in ultimul rand, prezenta aurului (intr-o cantitate extrem de redusa, circa 0,1-0,2 ppm), asigura o coordonare a acestor efecte, care altminteri, amplificate in exces, ar putea deveni oarecum necontrolate, mai ales in cazul persoanelor cu un control psihoemotional mai redus.

Mod de utilizare:

In mod obisnuit se utilizeaza cate 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Efecte specifice, atat pe plan fizic si energetic cat si emotional si mental, sunt amplificate daca produsul este mentinut un timp in cavitatea bucala.

Aceasta cantitate este relativa, fiind bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

Rezumand:

- copii sub 5 ani: 1 lingurita/zi.

- copii 5-10 ani: 1-2lingurite/zi.

- copii si adolescenti, 10-18 ani: 2-6 lingurite/zi.

- adulti: 1-3linguri/zi.

Culoarea sa specifica este datorata prezentei cuprului coloidal si, intr-o masura extrem de redusa, datorita prezentei aurului coloidal. Ea poate fi observata in momentul in care se toarna produsul in dopul flaconului.

Reactii adverse:

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica aurului si magneziului, dar se pot aplica cuprului si argintului. In cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.

Desigur, persoanele suferind de maladia Wilson sau de hematocromatoza, este bine sa nu consume acest produs.

Aceasta restrictie este utila si persoanelor cu labilitate psihica si emotionala marcanta, sau care manifeste anumite probleme psihice: somnambulism, schizofrenie, paranoia, epilepsie.

In extrem de rare cazuri, produsul poate crea stari de toropeala sau reverie. In asemenea cazuri, daca aceasta deranjeaza, se va reduce mult doza sau se va dilua mult produsul (turnandul o cantitate mica intr-un alt flacon cu apa plata), si se va creste gradat din nou doza/concentratia.

Informatii suplimentare:

Nu necesita refrigerare dupa deschidere. Pentru utilizare, se poate utiliza dopul flaconului, capacul dozator, sau o lingurita/lingura. Este de preferat sa nu se bea direct din flacon, datorita potentialei contaminari cu saliva. Lingurita, lingura sau recipientul utilizat poate fi din aproape orice material: plastic (alimentar), sticla, ceramica, inox, metale argintate sau aurite, sau chiar cupru (lustruit). Lucrarile dentare metalice nu vor fi afectate si nu vor afecta calitatea cuprului coloidal. Contactul pentru timp scurt (minute sau ore) cu materialele mentionate nu va afecta in nici un fel calitatea cuprului coloidal.

Forma de prezentare: Flacon 480ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021