Gripovit Max C, 12 plicuri x 9g, Zdrovit

Suplimente alimentare

Brand: ZDROVIT
In stoc
15,40 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7523963

Gripovit Max C Fructele de soc contin pigmenti naturali, aminoacizi, zaharide, rutin si o cantitate mare de vitamina C. Vitamina C si zincul contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Florile de Hibiscus reprezinta o sursa importanta de vitamina C. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar

Compozitie: Zahar, acid ascorbic, pulbere din fructe de Coacaz-negru/Ribes nigrum (maltodextrina din cartofi si concentrat de fructe), pulbere din fructe de Zmeur/Rubus idaeus (maltodextrina din cartofi si concentrat de zmeura), extract apos 1,8 2,2: 1 (maltodextrina) din fructe de soc (Sambucus nigra L.) acid citric, arome din fructe de Coacaz-negru si Floarea-pasiunii, extract apos 1,7 – 2,1 : 1 (maltodextrina) din flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), sulfat de zinc monohidrat.

Mod de administrare: Se dizolva continutul unui plic de intr-un pahar cu apa fierbinte (dar nu fiarta). Dupa putin timp se amesteca si se consuma.Doza recomandata: jumatate 1 plic pe zi.

Mod de prezentare: 12 plicuri x 9g per plic

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 13.01.2022