Gluco Mix sinergie de microelemente coloidale 15 ppm, 480ml, Alchemy

Remedii naturiste

Brand: ALCHEMY
In stoc
29,72 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535497

Gluco Mix - un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, argint, crom si vanadiu, al carui destinatie este ceva mai speciala: armonizarea metabolica.

Indicatii:

Reglarea metabolismului este realizata pe multiple nivele, atat energetice cat si fizice:
- antioxidant, aurul coloidal
- regenerator, argintul coloidal
- antiinflamator, aurul si argintul coloidal
- stimularea proceselor naturale de eliminare a toxinelor, argintul coloidal
- hipoglicemiant, cromul coloidal
- regenerator pancreatic, cromul si vanadiul coloidal
- amplificator al asimilatiei, argintul coloidal
- regulator metabolismului, aurul coloidal

Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizata din metale extrem de pure (99,9%-99,99%), in apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic).

Mod de administrare:

Doza de intretinere este de 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte specifice tonice, atat pe plan fizic si energetic cat si emotional si mental, mai ales daca produsul este mentiunut o perioada in cavitatea bucala.

Fiind un produs nontoxic, utilizarea de cantitati ceva mai ridicate decat cele mentionate nu reprezinta in general o problema. Cu toate acestea, este bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

Mod de depozitare:

Produsul contine aur, argint, crom vanadiu si apa distilata. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depoziteaza, de preferinta, ferit de lumina solara directa, dar refrigerarea nu este necesara.
Nu este sensibil la campuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio.
Durata de viata este mare, dar totusi dupa deschidere exista posibilitatea destructurarii sale, in termen de cateva luni, datorita oxigenului atmosferic

Daca produsul s-a depus in totalitate, devenind incolor, el nu mai poate fi utilizat in mod eficient.

Reactii adverse:

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica aurului si vanadiului, dar se pot aplica cromului sau argintului. In cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.
In cazul aparitiei unor efecte adverse, se va reduce mult doza sau se va dilua mult produsul, si se va creste gradat doza/concentratia.

Forma de prezentare: Flacon 480ml

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.04.2021