Ginkgo Biloba Forte 120 mg, 30 capsule, Dr.Hart

Suplimente alimentare

Brand: DR.HART
Mix & Match Alege oricare trei produse din cadrul brandului Dr.Hart si platesti doar doua din ele
In stoc
34,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ginkgo Biloba Forte 120 mg, 30 capsule, Dr.Hart

7519250

Dr. Hart Ginkgo Biloba Forte 120 mg contribuie la imbunatatirea circulatiei sangvine, in special la nivelul creierului si al membrelor si la meliorarea functiei cognitive, care este afectata pe masura inaintarii in varsta.
Reduce complicatiilor vasculare cauzate de cresterea glucozei din sange si neutralizeaza efectele radicalilor liberi, intarziind procesele de imbatranire celulara. Creste nivelul de ATP (nucleotide care stocheaza si transporta energia in celule).

Frunzele de Ginkgo biloba au fost folosite in mod traditional pentru a trata problemele circulatorii si pentru imbunatatirea memoriei. Studiile moderne dovedesc ca substantele bioactive continute in frunze sunt eficiente in cazul deprecierii circulatiei generale si, in special, a celei cerebrale, acestea actionand prin dilatarea vaselor sanguine si reducerea vascozitatii sangelui, ceea ce determina cresterea fluiditatii acestuia si inhibarea agregarii plachetelor sanguine.

Mod de utilizare: cate 1 capsula de 1 – 2 ori pe zi, in timpul meselor principale. Capsulele se vor inghiti intregi, cu o cantitate adecvata de lichid.

Mod de prezentare: 30 capsule

product_detail_disclaimer

Data ultimei actualizari: 10.06.2021

Categorii de produse