Ginkgo 120+ Stem, 120 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
79,91 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.sensiblu.com. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355276

Ginkgo 120+ Stem reuneste o combinatie unica de extracte naturale standardizate dedicate pentru sustinerea activa a memoriei si a performantelor cognitive indiferent de varsta. Produsul livreaza concentratia optima recomandata de Ginkgo Biloba, 120 mg/capsula, extract recunoscut pentru efectele intense de regenerare si protectie neuronala.

Formula Ginkgo 120 Stem se completeaza cu exactele de Ginseng Siberian, Alga AFA, Ashwagandha, Spirulina si Chlorella. Impreuna, aceste extracte asigura stimularea activitatii cerebrale, protectia sistemului nervos si sustinerea acestuia in perioadele de suprasolicitare.

Proprietati:

- Imbunatateste performanta cognitiva, mentine memoria odata cu declinul varstei, sustine functia mentala la persoanele varstnice.

- Contribuie la pastrarea si rememorarea faptelor, mentine o gandire clara si concentrata de zi cu zi si ajuta la o buna circulatie periferica utila pentru ochi si urechi.

- Sustine sistemul imunitar, ajuta la functia de purificare a organismului si la sustinerea vitalitatii si activitatii organismului.

- Ajuta rezistenta organismului la stres, reduce timpului necesar pentru a adormi si are efect general de intinerire.

Compozitie: Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba) extract 50:1 cu 24% glicozide flavonice si 6% ginkgolide - 120mg, Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) extract garantat 0,8% Eleutherozide - 80mg, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine - 40mg, Spirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine - 80mg, Alga AFA Aphanizomenon flos-aquae) organica din lacul Klamath SUA - 40mg, Ginseng indian/Ashwagandha  (Withania somnifera) cu 7% Withanolide si 1% Alcaloizi - 40mg, Capsula vegetala.

Mod de administrare: 1 capsula pe zi.

Forma de prezentare: Flacon cu 120 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 18.07.2021